Food

Pumpkin Crumb Cake Cupcakes

December 4, 2016

Fall means it’s pumpkin season. A while ago I made these amazingly soft and moist (I hate this word but it describes it the best) pumpkin crumb cake cupcakes.

 
pumpkin_cupcake_lifebyrosie_4

 

I used this recipe from one of my favorite baking blogs. I used almond milk so I could enjoy them as well as my boyfriend. They turned out amazing and are freaking delicious!
 
However, I did not use the drizzles because it tasted more like an ash tray or some old piece of paper. It was pure luck (Read: My bf told me to) that made me try the frosting before drizzling it all over the cupcakes. Imagine if I did and ruined them all. Instead I made this drizzle with cream cheese. Not perfect for my belly but it’s mostly for decorations.
 
_mg_9268-edit
 

Perfect for an “adventsfika” if you want an alternative to the traditional Christmas cakes. Enjoy!

 


 

Svenska

Höst betyder pumpasäsong. För ett tag sedan bakade jag dessa fantastiskt mjuka och saftiga pumpa-cupcakes med crumble.

Jag använde mig av detta recept från en av mina favoritbakbloggar . Jag hade mandelmjölk istället för vanlig mjölk så både jag och pojkvännen kunde njuta av dessa. De blev helt perfekta och galet goda!

 

Dock följde jag inte receptet på glasyren för den smakade mer som en askkopp eller gammalt papper. Det var bara ren tur (läs: pojkvännen sa åt mig) att jag smakade på glasyren innan jag öste den på cupcakesen. Tänk om jag gjort det och förstört dem! Istället använde jag detta recept med Philadelphiaost. Inte så bra för min mage men det var ju mest för syns skull.

Perfekta cupcakes för adventsfikat om du ledsnat på de traditionella lussekatterna eller bara vill ha lite förändring. Enjoy!

0

Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home5/lifebyro/public_html/wp-content/themes/alika/comments.php on line 1